Megvan, milyen kamerákat kaphat a Samsung Galaxy Z Fold 3

Már egy ideje érkeznek a szivárgások a Samsung új hajlítható kijelzős okostelefonjáról. Sok információ szivárgott már ki, most megtudhatjuk, hogy milyen kamerák lehetnek a készülékben.

A Samsung Galaxy Z Fold 3 készüléket a nyár végén tervezi bemutatni a Samsung. A híresztelések alapján valószínűleg S-Pen támogatást és IP tanúsítványt kaphat a készülék. Emellett 4400 mah-es akkumulátort, 25W-os gyorstöltéssel és Snapdragon 888-as lapkával. Most pedig a kamerák tulajdonságait fedi fel egy Twitter poszt.

A hátlapi kamerarendszer az elődhöz nagyon hasonló felépítést kaphat, hiszen a poszt azt írja, hogy három 12 MP-es kamera kaphat helyet a készüléken. Lesz egy főkamera, egy ultraszéles látószögű kamera és 3x optikai zoom-al felszerelt telefotó lencse. A készülék előlapján egy 10 MP-es Sony 1.22 um IMX-374 szenzor kaphat helyet.

A nagy újítás a belső kijelzőn elhelyezkedő kijelző alá épített kameraszenzor lehet, ami egy 16 MP-es Sony 1.00 um IMX-x71 szenzor lesz, ami nagy újítás a kamera megoldások tekintetében. Persze ezek a tulajdonságok még változhatnak a megjelenésig. Árról és hivatalos megjelenésről, még nincs hír.

Forrás