Megvan milyen processzort kaphat a Samsung Galaxy Z Flip 3

flip

Már jó ideje tudni lehet azt, hogy érkezik a Samsung Galaxy Z Flip sorozat legújabb kiadása. A készülék most Geekbench teszten járt.

INLOCK

A Samsung augusztus 11-én tervezi leleplezni az új termékeit, köztük a Samsung Galaxy Z Flip 3-as készüléket. Azért maradhat ki a 2-es elnevezés, mivel a piacra először a Flip sorozatból az LTE változat érkezett. később pedig az 5G-s modell is megjelent, ahol dizájnban és lapkakészletben fejlődés történt. Hogy ne zavarják össze a felhasználókat a cég úgy döntött, hogy ez lesz a legmegfelelőbb megoldás a könnyebb megkülönböztetésre.

A szivárgások által már több információt megtudhattunk a készülékről, viszont a lapkakészletről több infó érkezett. Szó volt arról, hogy a csúcsprocesszort fog kapni az eszköz, de arról is, hogy egyel gyengébb lapka hajthatja a készüléket.

z flip

Most viszont felkerült az internetre egy Geekbench teszt, ami megmutatta, hogy valójában milyen processzor dolgozik majd a készülékben. A benchmark teszten futó készülék az SM-F7110U sorozatszámot kapta meg, ami legalább 8 GB RAM-al van felszerelve és az adatokból következtetve egy Snapdragon 888 a processzor, ami helyet kapott a telefonban.

Pontokat tekintve az egymagos teszten 1015, míg a többmagos teszten 3161 pontot kapott. Az is kiderült, hogy a készülék minden bizonnyal Android 11-el érkezhet a One UI legújabb felületével.


Forrás