Megvannak a 2021-es App Store Awards győztesei

Az Apple idén is megrendezte az App Store Awards-t, melybe most egy új kategória az “év trendje” is bekerült, mutatjuk a győzteseket.

crypto50

Az év végéhez közeledve az Apple bejelentette az éves App Store Awards győzteseit melyekről elmondhatjuk, hogy jelenleg a legjobb iPhone, iPad, Mac, Apple Watch és Apple TV alkalmazások. A kategóriák szokás szerint az év appja és a legjobb játék, és eszközönként vannak elkülönítve. Idén az Apple egy új, “Az év trendje” kategóriával is bővített, ami egy olyan applikációt jelöl, amely tartós hatással volt az emberek életére. Ennek a kategóriának a témája jelenleg a kapcsolat, és itt az Among Us, a Bumble és a Canva lett a három díjazott.

Az év iPhone-alkalmazása a Toca Life World – Ami egy színes világépítő játék gyerekeknek, amelyben rengeteg szabadságot kap a karakter és a környezet megtervezése. A Toca Life World mögött a Toca Boca fejlesztője áll.

A legjobb iPad applikáció a LumaFusion videoszerkesztő lett. Az alkalmazás az Apple mobil ökoszisztémájában a tartalomkészítők egyik legmegbízhatóbb eszközévé vált az elmúlt időszakban. Terri Morgan társalapító elmondta, hogy a napi aktív felhasználók száma megduplázódott a világjárvány alatt.

A Craft lett az év Mac-alkalmazása. Ez egy natívan macOS-re készített irodai alkalmazás melynek van iOS és iPadOS verziója is. Ezzel strukturáltan és vizuálisan tetszetős módon készíthetünk és szerkeszthetünk dokumentumokat és jegyzeteket képekkel, videókkal és PDF mellékletekkel.

A Carrot Weather lett az év appja az Apple Watch-ra. Az applikáció részletes meteorológiai leolvasásokat kínál, és a legjobb benne, hogy kiválaszthatjuk, hogy az időjárási információkat hogyan tálalja nekünk – professzionálisan, a lehető legtöbb adatmetrikával, vagy szarkasztikusan, esetleg okos szójátékokkal, hogy feldobja a napunkat.

A DAZN a lett legjobb alkalmazás az Apple TV-re. Ez egy kiterjedt sportstreaming-szolgálatatást kínál az előfizetéssel rendelkezőknek, lehetővé teszi, hogy élőben vagy ismétlésben láthassuk a világ legjobb sportmérkőzéseit.