Mercedes AMG Edition is érkezik a (Xiaomi) Redmi K50-ből

redmi-k50-mercedes-cover

Egy különleges kiadású mobil, a Redmi K50 Gaming Mercedes AMG Petronas Edition is be fog mutatkozni a következő héten lezajló eseményen.

crypto50

A tegnap a Xiaomi almárkája, a Redmi bejelentette, hogy a hamarosan bemutatkozó Redmi K50 Gaming Edition lesz az első készülékük, amely a K50 termékcsaládban fog debütál, és február 16-án fog megjelenni. Most kiderült az is, hogy a K50 Gaming okostelefon is kap majd egy különleges kiadást. A Xiaomiui friss Twitter bejegyzése szerint a Redmi K50 Gaming egy Mercedes AMG Petronas kiadással is fog rendelkezni.

A K50 Gaming Mercedes AMG Petronas az alapmodellektől eltérő dizájnnal érkezik majd, és a Mercedes F1-es autók ikonikus színösszeállítását fogja kapni.

Ez magában foglalja a szürke színű hátlapot, és a Mercedes logóját a hátlapon. Ezen kívül lesznek még háromszög alakú díszítések is a hátlapon ciánkék színnel és a kameramodulba integrált RGB csík is ciánkék árnyalatban fognak világítani. A telefonon két sötétszürke “versenycsík” fut végig függőlegesen a hátlap közepén, a jobb felső sarokban pedig a Mercedes AMG Petronas F1 Team márkajelzése is megtalálható lesz.

Redmi K50 Gaming Edition specifikációk

Az eddig kiszivárgott pletykák alapján a Redmi K50 Gaming Edition 162 x 76,8 x 8,45 milliméteres méretekkel és 210 grammos súllyal fog rendelkezik. A készülék valószínűleg egy 6,67 hüvelykes OLED QHD+ kijelzőt fog kapni, várhatóan magas képfrissítési frekvenciával. A szelfik készítéséhez egy 16 megapixeles előlapi kamera áll rendelkezésünkre, a hátlapon pedig ha minden igaz egy 64 megapixeles, egy 13 megapixeles és egy 2 megapixeles kamera helyezkedik el. Az ujjlenyomat olvasó viszont oldalt lesz megtalálható.

snapdragon

Természetesen Snapdragon 8 Gen 1 lapka lesz a készülékben, az akkumulátor kapacitása 4.700 mAh-s lesz a telep támogatja a 120 wattos gyorstöltést. A bemutató tehát jövőhét szerdán esedékes, de addig biztosan hallunk még a Redmi K50 szériáról.