Méretes akkuval debütálhat a Galaxy S11+

galaxy-s11-cover

A Samsung Galaxy S11 sorozat bemutatója a jövő év elején esedékes, most egy újabb érdekes információ látott napvilágot a mobil akkumulátorát illetően.


A Galaxy S11 széria bemutatójára a februárban lezajló MWC-n számítunk. Mivel egyre közelebb vagyunk a február végi barcelonai Mobil Világkongresszus időpontjához ezért szivárognak is rendesen az információk az S11 modelleket illetően. A legfrissebb a Safety Korea jóvoltából jutott el hozzánk, ami a Galaxy S11+ akkumulátorának kapacitásával kapcsolatos. A Safety Korea szerint a nagyobb S11 készülékben egy 5000 mAh-s akkumulátor fog helyet kapni, ami jóval hosszabb üzemidőt ígér, mint a Galaxy S10 Plus-ban lévő 4100 mAh-s telep.

galaxy-s11-plus-battery

Ugyan manapság már az 5000 mAh-s akku nem mondható nagy durranásnak, mivel több mobilban is megtalálható hasonló vagy nagyobb kapacitású akkumulátor. A Samsung Galaxy M20 például ugyanakkora méretű akkumulátorral rendelkezik, de az M30S még ennél is nagyobb, szám szerint 6000 mAh-s telepet kapott.

galaxy-s11plus-battery2

Az eddigi pletykák alapján a Galaxy S11+ 6,9 hüvelykes 120 Hz-es képfrissítésű Dynamic AMOLED panellel fog debütálni. A motorháztető alá régiótól függően Snapdragon 865 vagy Exynos 990 processzor kerülhet. A hátlapon a Samsung és a Xiaomi által közösen fejlesztett 108 megapixeles főmodul fog dolgozni, ami mellé kapunk egy 5x-ös zoomra képes telefotó szenzort és további három kamerát. Az eddigiek alapján tehát nagyon ígéretesnek tűnik a Galaxy S11+ reméljük a Samsung nem fog nagyon elszállni az árával.