Minden kiderült a Xiaomi Redmi 10 készülékről

redmi 10

Már több hete lehet hallani arról, hogy érkezhet a Redmi széria legújabb tagja. Most ezt véletlenül a Xiaomi is megerősítette.

INLOCK

A Xiaomi a tavalyi évben mutatta a Xiaomi Redmi 9 készülékét. A sikeresnek mondható modell utódja akár napokon belül be is mutatkozhat, hiszen a kínai cég a hivatalos blogján véletlenül felfedte a teljes specifikációját a mobilnak. Amint észrevették a hibát, már törölték is a cikket. Egyedül a készülék ára és az, hogy hol lesz kapható nem tiszta.

A mobiltelefon egy 6,5 colos 90 Hz képfrissítésű és FHD+ felbontású LCD panelt kaphat meg. Az előlapi kamera 8 MP-es. A készülék üvege Gorilla Glass 3, a hátlap és a keret pedig műanyag. A telefon három színben lesz kapható: szürke, fehér és kék.

redmi 10

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Helio G88 processzor dolgozik a készülékben, ami mellé 4 GB vagy 6 GB RAM tárhely választható belső tárhelytől függően, hiszen érkezik 64 GB és 128 GB-os verzióban is. A tárhely tovább bővíthető MicroSD memóriakártyával.

A hátlapon egy 50 MP-es főkamera kaphat helyet egy 8 MP-es széles látószögű és két darab 2 MP-es lencse mellett (makró, mélység).

Az akkumulátor 5000 mAh, amit 18W-al lehet maximális sebességgel feltölteni. A telefon a legújabb Android 11-el érkezhet.


Forrás