Mindenkit meglepett az Alcatel a dupla két kamerás Flash mobillal

Még csak hivatalosan be sem mutatkozott az Alcatel meglepetés készüléke, egyszerűen csak elérhetővé tette a cég a telefon termékoldalát. Az egyszerűen csak Alcatel Flash névre hallgató készülék az első olyan mobil melynek hátlapján és előlapján is dupla kamera található. A főkamerák Sony IMX258-as modulok, mindkettő 13 megapixeles felbontással bír, egyik monokróm másik pedig RGB, de mindkettő f/2.0 rekeszértékkel rendelkezik. Az előlapra egy 5 és egy 8 megapixeles modult kapunk, melyek mellett segítségként egy led villanó is helyet kapott.

A négy kameramodul ellenére a készülék csak a középkategóriában kap helyet, ugyanis az 5,5 hüvelykes Full HD felbontású IPS LCD megjelenítő mögött 3 GB rendszermemória, MediaTek Helio X20 rendszerchip és egy 3100 mAh teleppel rendelkező akkumulátor kap helyet. Utóbbi egyébként USB-C csatlakozón keresztül töltődik, a tároló 32 gigabájtos és sajnos egyenlőre Android Marshmallow rendszerrel érkezik a mobil.

Ujjlenyomat olvasó is helyet kap a mobil hátlapján, illetve egyenlőre úgy néz ki, hogy csak dual sim változatban lesz elérhető. Nem összetévesztendő a többi Alcatel Flash mobillal, mivel már több telefon is érkezett ilyen néven a gyártótól.

MEGOSZTÁS