Mindent tölthet a Samsung új gyorstöltője

charging

Egy új fejlesztésen dolgozik a cég, aminek nagyon sok felhasználó örülhet, hiszen az új gyorstöltője , minden terméket tölthet, ami a portfóliójába tartozik. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung egy hatalmas vállalat, aminek a termékeit szinte minden háztartásban megtalálhatjuk valamilyen formában. Gyártanak mosógépeket, hűtőszekrényeket, mikrohullámú sütőket, tűzhelyeket, porszívókat, televíziókat, légtisztítókat, laptopokat, tableteket, okostelefonokat és még sorolhatnánk.

A cég új gyorstöltője a kiszivárgott információk szerint, annak lehet hasznos, aki az előbb felsorolt utolsó három termékkategória közül, legalább kettő termékkel rendelkezik.

Egy új, EP-T6530 sorozatszámra hallgató töltő, minden terméket feltölthet majd a jövőben. Pontos időpont még nincs a megjelenés időpontjáról, viszont az árazásról már érkeztek pletykák. A forrás azt állítja, hogy mai árfolyamon számolva durván 20.000 Ft-ba kerülhet.

samsung

Az ár nem túl alacsony, viszont megkönnyítheti a mindennapjainkat. A töltőfej összesen 3 darab csatlakozóval lesz felszerelve: egy 65 W-os USB Type-C, egy 25 W-os USB Type-C és egy 15W-os USB Type-A porttal. Ez miatt képes lesz tölteni a cég laptopjait, mobiltelefonjait, táblagépeit és természetesen egyéb tartozékait is.

A terméket egyelőre még nem jelentették be, ezért érdemes helyén kezelni az információkat, de mindenesetre nagyon jó kis kiegészítőnek tűnhet és sokan örülnének neki, mindemellett környezet kímélő is lenne ez a megoldás, hiszen kevesebb kiegészítőt kell a dobozba rakni.


Forrás