Moschino Edition-t kapott a Honor V20

írta: Robi

A Honor ezúttal egy olasz márkával együttműködve adta ki a tavaly bemutatott Honor V20 egy korlátozott példányszámú variánsát.


Honor V20 vagy egyes régiókban Honor View 20-ként ismert eszköz Moschino Edition változata két új színben debütált, ráadásul ez mellé nagyobb tárolót is kaptunk. Piros vagy kék színben tudjuk beszerezni a Honor V20 Moschino Edition-t, ami 8 GB rendszermemóriával és 256 GB ROM-al érkezett. A készüléken ezen kívül hardveresen semmit nem változtatott a gyártó, tehát továbbra is 6,4 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítő áll rendelkezésünkre. A számítások elvégzéséről pedig a Kirin 980 lapka gondoskodik.

Az előlapi kamera 25 megapixeles, a hátlapon pedig a 48 megapixeles főkamerát találjuk a másodlagos szenzor kíséretében. Természetesen limitált szériás változathoz hűen, az alapmodellhez képest ezúttal is egy picit magasabb árat kaptunk, az első körben 4000 jüanért lehetett beszerezni a telefon, a második értékesítés csütörtökön veszi kezdetét, de akkor már 4300 jüan lesz az ára.

forrás: gsmarena