Most pár ezer forintért kosárba teheted a Windows 11-et

Hamarosan frissítés formájában is elérhető lesz a Windows 11, most akciós áron beszerezheted az operációs rendszert.

crypto50

A héten hivatalosan is megjelent a Windows 11, amit azok a felhasználók is frissíthetnek akik rendelkeznek már meglévő Windows 10 licenccel. Azoknak a felhasználóknak akik nem igazodnának el a Windows 11-en, az új operációs rendszerben megtalálható egy segítségnyújtó funkció. Ezzel egyszerűen eligazodhatunk rajta és még tippeket is kapunk a mindennapi használathoz. Azoknak akiknek a használatot követően mégsem jönne be a Windows 11, lehetőségük van, hogy vissza váltsanak a korábbi operációs rendszerre, ez esetben a Windows 10-re.

Amennyiben még nem rendelkezel Windows licenccel, most a Godeal24 nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy verhetetlen áron beszerezd. Akár már 2635 Ft-ért megvásárolhatod a Windows 10-et, amit később Windows 11-re frissíthetsz.  Ezen kívül persze még számos ajánlat található a Godeal24 kínálatában, mutatjuk a legjobbakat:

45% engedmény a BS45 kuponkóddal!

60% engedmény a BS60 kuponkóddal!

Egyéb termékek akciós áron:

A Godeal24 oldalán való fizetést követően rövid időn belül megkapod a termékkulcsot. Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne, keresd az ügyfélszolgálatot a service@godeal24.com e-mail címen!