Motorola tablet érkezik néhány nap múlva

A Motorola napokon belül piacra dobhatja legújabb táblagépét, amiről most több információt is megtudhattunk. Mutatjuk a részleteket a termékkel kapcsolatban.

A Motorola az utóbbi időszakban folyamatosan tör fel az okostelefon piacon, de most a tabletek piacán is megmutatja magát, ugyanis a legújabb hírek szerint, augusztus 17-én hivatalosan is be fogja mutatni a Motorola Tab G62 okostelefont. A készülék elsőként Indiában debütálhat, később pedig más országokba is megérkezhet.

A vállalat a megjelenés előtt már néhány információt meg is osztott a hivatalos indiai Twitter oldalán az újdonságról. Amit már tudhatunk az az, hogy hardveresen egy Snapdragon 680 4G lapka fog benne dolgozni.

Arról még nincs információnk, hogy milyen RAM mérettel lesz felszerelve, vagy hogy mekkora lesz a belső tárhely, csupán az a biztos, hogy MicroSD kártyával utóbbit tovább lehet majd bővíteni MicroSD kártya segítségével.

A táblagép egy 7700 mAh-es akkumulátort fog megkapni, amit egy 20W-os gyorstöltővel lehet majd feltölteni USB Type-C porton keresztül. Alapból Android 12 fog majd futni a tableten, amit minden bizonnyal majd tovább lehet frissíteni. A kijelző egy 10,6 colos 2K LCD panel. Árazásról egyelőre még nincs információnk.


Forrás