Mutatjuk, hogy most mi a 10 legerősebb okostelefon

iq008

Az Antutu benchmark minden hónapban elvégez egy mérést és megnézi, hogy jelenleg mely modellek a legerősebbek a piacon. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az okostelefon piac idén is töretlenül bővül, hiszen szinte nincs is olyan hét, amikor ne találkoznánk új csúcskategóriás készülékkel. A kínai márkák folyamatosan törnek fel, próbálnak a nagyok közé emelkedni.

A napokban az Antutu közzétette a jelenlegi legerősebb okostelefonok listáját.

Forrás: Antutu

 

Az első helyen az iQOO 9 pro végzett, ami nemrég jelent meg a piacon. Ez a termék egy Snapdragon 8Gen1 SoC lapkával van felszerelve, a tesztelt modell pedig 12 GB RAM-al és 512 GB belső tárhellyel rendelkezik.

A második helyen a Xiaomi 12 Pro okostelefon áll, ami szintén ugyan ezzel a processzorral, 12GB RAM-al és 256GB tárhellyel rendelkezik. A harmadik helyre a Motorola Edge 30 Pro esett be, aminek a hardveres specifikációi megegyeznek a Xiaomi 12 Pro-val.

A negyedik pozícióba a Samsung Galaxy S22 Ultra kapott helyet, ebből is a Snapdragon 8Gen1 SoC kiadás, 12GB RAM és 256GB tárhely mellett. Az ötödik helyen szintén a Samsung Galaxy S22 Ultra szerepel, de az Exynos 2200-as processzorral felszerelve, minimális pontszámmal lemaradva. Az első tízbe még olyan okostelefonok fértek be, mint a Oneplus 9 Pro, a Realme GT, vagy az Asus Rog Phone 5.


Forrás