Mutatjuk hol tart még mindig a Black Friday

bf-19-logos

Valószínűleg tegnap sokan a munka miatt nem tudtak böngészni a Black Friday ajánlatok között. Ezért összegyűjtöttük nektek azokat az oldalakat ahol még most is tart a Black Friday.


Tegnap több helyen is megtartották a Black Friday-t, annak ellenére, hogy a hivatalosan csak november 29-én lenne. Viszont vannak olyan helyek is ahol még most, hétvégén is találkozhatunk nagyszerű ajánlatokkal, ezeket gyűjtöttük össze azoknak, akik a tegnapi napon más elfoglaltság miatt nem tudták megvásárolni azt, amit szerettek volna.

Mint tudjuk, az Extreme Digital csak egyetlen napon tartotta a fekete pénteket, így ha ellátogatunk a weboldalukra akkor ott már nem találkozhatunk olyan ajánlatokkal mint tegnap. A Media Markt oldalán viszont még mindig, egész pontosan egész hétvégén Black Friday lesz, tehát akár még a holnapi napon is bevásárolhatunk karácsonyra. Itt inkább a háztartási nagygépeket tudjuk kedvezőbb áron beszerezni, de persze ettől függetlenül találkozhatunk más kategóriákban is kedvező árakkal.

eu-bf

Még a hét elején számoltunk be róla, hogy az Euronics egész héten Black Friday-t tart. Akinek az ideje engedi ezt az oldalt is böngészheti, bár annak ellenére, hogy azt ígérték olyan akciókkal találkozhatunk majd, mint amilyenekkel eddig soha, nekem azért nem sikerült olyan termékekbe belefutnom, amit kihagyhatatlan áron kínáltak volna. Mondjuk ez attól is függ kinek mi kell, idén én háztartási nagygépekre pályáztam, így inkább azokat nézegettem.

alza-bf

Az alza.hu-t ismerve már tudjuk, hogy év közben is szoktak Black Friday-t tartani. Ami azt jelenti, hogy most sem csak egy napról szól náluk a fekete péntek, mivel december 1-ig folyamatosan kedvezőbb árakkal találkozhatunk ha ellátogatunk az oldalukra.

pcx-bf

A PCX.hu a fenteikkel ellentétben nem Black, hanem Pink Friday-t tart. Náluk leginkább számítógép alkatrészeket, perifériákat találhatunk. Mivel ez nem volt az idei tervben így az itt található ajánlatokról nyilatkozni nem tudok. Viszont aki tervezi, hogy ilyen téren beújít valamit, annak érdemes szétnézni még ma, mivel csak november 15-16 napokon tartják a Pink Friday-t.

notebookhu_bf-b

A notebook.hu úgy volt, hogy csak egy napon tartja a Crazy Friday-t, de az akciót meghosszabbították, így egészen vasárnap éjfélig keresgélhetünk. Az oldal neve ellenére azért itt is szembe jöhet velünk egy telefon, konzol vagy épp egy nyomtató egész jó áron. Bár a szemfülesebbek már lecsaptak az összes jó ajánlatra.

A ShopAlike.hu-nál november 18-án kezdődik a Black Friday és egészen December 2-ig tart. Itt rengeteg ruhát, lakberendezési és szépségápolási terméket találunk, különböző kategóriákban, érdemes náluk is szétnézni.

+1 a ráadás

Ugyan nem Black Friday, de az eMAG.hu is már készül a fekete péntekre, most tartják a “Bemelegítünk a nagy verseny előtt” napokat ahol egyes termékeket akár 50%-os kedvezménnyel tudunk megvásárolni. Ők a jövő héten tartják majd a Black Friday-t, amit valószínűleg az ország nagy része jobban vár, mint a fentieket együttvéve.

eMAG Black Friday 2019: Jönnek az év legnagyobb akciói

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.