Nagy frissítést kapott a Samsung Galaxy Z Fold 2 okostelefon

fold

A dél-koreai vállalat egyik hajlítható kijelzős okostelefonja a napokban fontos frissítést kapott meg. Mutatjuk, hogy mire számíthatnak a Samsung Galaxy Z Fold 2 felhasználók.

Az egyik nagy áttörés a dél-koreai vállalat életében a Samsung Galaxy Z Fold 2 okostelefon volt, hiszen itt elég nagy változást láthattunk az előd modellekhez képest, (persze ezt követően a Samsung Galaxy Z fold 3 még többet fejlődött). A terméket nagyon sokan vásárolták meg, elég magas áron, így joggal várhatják a maximális támogatottságot a cég részéről.

Ezt úgy tűnik meg is kapják, ugyanis a lassan már kétéves okostelefon, megkapta a legújabb Android 12L alapú One UI 4.1.1-es rendszert, amivel a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefonok is megjelentek.

Ez egy nagy újításnak mondható, hiszen számos könnyedséget tartogat a felhasználónak az új rendszer, kezdve az új tálcától a még jobb kezelhetőségig.

A frissítés a forrás szerint egyelőre még csak Németországban érhető el, de a többi piac is hamarosan megkaphatja az új rendszert. Ez nem egy egyedi eset, ugyanis néhány hete a Samsung Galaxy Z Fold 4 mellett, a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 is megkapta az adott frissítést és állítólag visszamenőleg a Samsung táblagépek is meg fogják ezt kapni.


Forrás