Nagy könnyítést hozhat el a WhatsApp a következő évben

whatsapp

A népszerű csevegő alkalmazás egy nagy könnyítést hozhat el a következő évben a felhasználók számára. Mutatjuk nektek az újdonságokat.

crypto50

A következő évben egy régóta várt újítással készül a népszerű csevegő alkalmazás, ami nagy könnyítést nyújt azok számára, akik Apple okostelefonról szeretnének átváltani Android rendszerrel rendelkező okostelefonra.

Nagy választás előtt vannak az Apple felhasználók, amikor megtetszik nekik egy más termék, mégis annyira hozzáköti őket az ökoszisztéma a céghez, hogy nehéz váltani. Sokan azt hiszik, hogyha váltanak android rendszerre, akkor szinte minden adatot átlehet menteni az új termékekre. Pedig a legtöbb márka rendelkezik segítő alkalmazással ennek elvégzéséhez.

A Samsung például a népszerű Smart Switch alkalmazást használja, ami az alkalmazásokon kívül minden adatot átment a Samsung eszközökre. Emellett több alkalmazás előzményeit, mint például a Viber és a WhatsApp beszélgetési előzményeket is könnyedén átmenti.

Utóbbira eddig csupán a dél-koreai cég eszközein volt csak lehetőség, viszont az új Google Pixel mobiloknál is fennáll ez a lehetőség. Sőt az összes Android 12-vel felszerelt készülék rendelkezni fog ezzel a funkcióval. Ehhez csupán egy Lightning-USB-C kábelre lesz szükség.

Az instrukciók szerint a csatlakozás után be kell olvasni az iPhone készüléken megjelenő QR kódot az elindításhoz, ezt követően pedig az összes beszélgetés átmásolódik a másik készülékre. Ezt követően az iPhone készüléken nem lesz használható a csevegőalkalmazás.


Forrás