Nagy újítással jön a Facebook Messenger

messenger

Az egyik legnépszerűbb csevegő alkalmazásban hamarosan egy új funkció lesz elérhető, amit a cég vezérigazgatója jelentett be. Mutatjuk, hogy miben fog változni a Facebook Messenger.

A Facebook Messenger alkalmazás az egyik legnépszerűbb csevegő applikáció a világban, amit nem hagynak magára a fejlesztők, hiszen mindig találkozhatunk valami újítással, ami színesebbé és jobbá teheti a kommunikációt ismerőseinkkel.

Az utóbbi néhány évben nem nagyon láthattunk nagy újdonságokat, de a legújabb hírek szerint most egy nagyon hasznos funkció fog megérkezni a készülékekre.

Jelenleg tesztelési fázisban van ez a lehetőség, ami most meg fog jelenni és ez a Facebook csoportokra is ki fog terjedni. A Facebook bejegyzés alapján az lesz a lényege ennek, hogy a hasonló érdeklődéssel bíróak, csatlakozhatnak olyan csevegési csoportokba, ahol könnyebben kommunikálhatnak másokkal az adott témákban.

Tehát ha például valaki rajong a mobiltelefonokért, akkor csatlakozhat olyan csoportokba, ahol ezekről van téma. Ez az újítás kiterjed majd a Facebook csoportokra is, így ott majd az adminok hozhatnak létre csevegési felületeket, ahol a csoporttagok érdemben beszélhetnek egymással, nem kell a bejegyzések alatt a kommentekben beszélgetni. Itt nem csak üzeneteket, hanem képeket és videókat is megoszthatnak majd egymással.


Forrás