Nagyobb akkumulátorral érkezett a Galaxy A10s

galaxy-a10s-cover

A Samsung bemutatta a Galaxy A sorozat legújabb készülékét, az A10s elődjéhez képest nagyobb akkumulátorral és ujjlenyomat olvasóval érkezett.

Február végén ismerkedhettünk meg a Galaxy A10-zel, most pedig a Samsung frissített is pár apróságot a készüléken. A napokban bemutatott Galaxy A10s nagyon hasonlít elődjére, de ha jobban megnézzük, a hátlapon rögtön szembetűnhet a különbség. Erre az oldalra ugyanis elhelyeztek egy ujjlenyomat olvasót, illetve a 13 megapixeles főkamerát is kiegészítették egy f/1,8-as 2 megapixeles mélységérzékelő szenzorral. Valamint az előlapi 5 megapixeles kamera is 8 megapixelre hízott. Ezzel még nem értünk az újítások végére, mivel az akkumulátor is nagyobb lett, szám szerint 3400 mAh-ról 4000 mAh-ra növelték a telep kapacitását.

galaxy_a10s_1

A kijelző az alap A10-hez hasonlóan a Galaxy A10s-ben is a 6,2 hüvelykes Infinity V névre keresztelt megjelenítő. Az IPS panel felbontása pedig 720 x 1520 pixel. Az A10s egy nyolcmagos 4 x 2.0 GHz-es és 4 x 1,5 GHz-es órajelű processzort kapott, az órajelek alapján valamivel erősebb a rendszerchip, mint a Galaxy A10-ben.

galaxy_a10s_2

A tárhelyen nem változtattak, továbbra is 32 GB-os belső tároló áll rendelkezésünkre, melyet szükség esetén akár 512 GB-os microSD-vel is bővíthetünk. A rendszermemória mérete szintén változatlan, tehát ez esetben is 2 GB RAM-mal kell beérnünk. A mobilt Android 9 Pie rendszerrel, fekete, kék, zöld és piros színekben tudjuk beszerezni, hazai megjelenésről még nem esett szó.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.

1 hozzászólás

Comments are closed.