Nagyobb kijelzővel jön az új Motorola hajlítható kijelzős csúcsmobil

A Motorola hamarosan újabb hajlítható kijelzős okostelefont dobhat piacra, amiről most újabb részletek derültek ki. Mutatjuk mit tudunk eddig a termékről.

crypto50

A Motorola ott volt azok között a gyártók között, akik először dobtak piacra hajlítható kijelzővel rendelkező okostelefont. Az első ilyen termékük a Motorola Razr volt, ami egy kagylótelefon és nagyon hasonlít a Samsung Galaxy Z Flip sorozatra. A legújabb pletykák szerint ennek jöhet hamarosan a harmadik kiadása.

A gyártó a jelentések szerint, valamikor nyáron dobhatja piacra legújabb ilyen típusú termékét, ami sok mindenben fejlődhet majd az előd modellhez képest.

Egyrészt az előlapi kijelző 2,7 colról 3,0 col.ra növekedhet, a fő kijelző pedig még nagyobb változáson mehet majd keresztül, hiszen 6,2 col helyett, egy 6,7 colos panelt kaphat meg.

Az még kérdéses, hogy fizikailag is ennyit növekedhet majd a készülék, de hamarosan biztosan ez is kiderül majd. Ha így lenne, akkor a termék elvesztheti a kompakt kialakítását, így sokak számára élhetőbb út lehet majd egy új Samsung Galaxy Z flip 4 okostelefon.

Másrészt állítólag hardveresen is csúcstermékről beszélhetünk majd, hiszen egy Snapdragon 8Gen1 SoC hajtja majd a készüléket, de olyan pletykák is felreppentek, hogy akár ennek a Plus-os verziója is a készülékbe kerülhet.


Forrás