Nagyon erős hardverrel jöhet a Xiaomi Pad 6

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Xiaomi Pad 6 táblagépet, ami a szivárgások szerint nagyon erős hardverrel fog megérkezni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi még a tavalyi évben mutatta be a Xiaomi Pad 5 sorozatot, ami egyben a visszatérést jelentette a táblagép piacra. A sima kiadás még itthon is elérhető, emellett megjelent már a Xiaomi Redmi Pad is, ami az alacsonyabb árkategóriába érkezett meg. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan tovább bővülhet a cég portfóliója érkezhet a Xiaomi Pad 6.

A forrás szerint akár arra is van esély, hogy az idei évben fog bemutatkozni a sorozat a Xiaomi 13 készülékek mellett, erről viszont sajnos pontos információk nincsenek.

xiaomi-pad-5-cover

Néhány hónapja olvashattunk már arról, hogy a Xiaomi dolgozik a következő generációs táblagépén, ami 14 colos kijelzőt kaphat meg. Így minden bizonnyal a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra és az iPad Pro 2022 ellen küldik majd vetélytársnak.

Egy szivárogtató azt állítja, hogy hardveresen is elég komoly lesz a termék, ugyanis egy Snapdragon 8Gen1 SoC+ dolgozhat majd benne, ami jelenleg a legerősebb lapka, viszont azért azt meg kell jegyezni, hogy a novemberi hónapban már bemutatásra fog kerülni az utód modell.


Forrás