Nagyon erős lesz a Samsung Galaxy S23 Ultra

samsung

A dél-koreai vállalat következő évi csúcskészülékéről már záporoznak a pletykák. Most megtudhatjuk milyen processzorral és kamerákkal lesz felszerelve.

A Samsung Galaxy S22 Ultra idén februárban mutatkozott be, ami a vállalat eddigi legdrágább és legjobb készüléke lett a maga kategóriájában. Az okostelefon rendelkezik egy beépített S-Pen-el, olyan formavilággal rendelkezik, mint az előző generációs Samsung Galaxy Note modellek, valamint kamerákban is az egyik legjobb a piacon.

A gyártó nagyon sokat vár a terméktől, ami lassan elérheti azt az eladási rekordot, amit kitűztek maguk elé.

A piac viszont nem áll le, hiszen a szivárgások szerint a gyártó már dolgozik a következő generációs készüléken, ami Samsung Galaxy S23 Ultra néven jelenhet meg, valamikor a 2023-as év elején. Dizájn terveket még nem láttunk a termékről, de a kamerasziget jelentősen meg fog növekedni, ha a pletykák igazak, hiszen egy 200 MP-es főkamerát kaphat majd meg, ami házon belül fejlesztettek.

Hardveresen a legutóbbi jelentések szerint, egyfélét fog kapni, ugyanis lehetséges, hogy jövőre kimarad az Exynos-os verzió és csak a Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával lesz felszerelve, sokak örömére. Továbbá az is kiszivárgott, hogy maradhat az 5000 mAh-es akkumulátor és a 45W-os töltés is.


Forrás