Nagyon hajlékony lett a HTC U11

A HTC új zászlóshajója már korábban bemutatkozott, de most került, az ismert Youtuber, Jerry kezei közé, aki a szokásos “kísérleteket” végezte el rajta.


A Gorilla Glass 5 üveg hozta a tőle elvárhatót, csak magasabb keménységi fokozat mellett szenvedett sérüléseket. A telefon szinte mindenhol sebezhető, legyen szó home gombról, a LED vaku plexijéről vagy akár a középrészről. A tűzpróbát sikerült túlélnie, de akadt egy nagy probléma ami jócskán kihathat az eladási darabszámokra. A hajlítási tesz során, bizony nem volt szükség nagy erőfeszítésre és a készülék könnyen eldeformálódott. Ebből következtetve, az is elég ha éppen a farzsebünkben van és leülünk valahová. Pár évvel ezelőtt, ugyan ezt a hibát követte el az Apple is.

Azért ha ilyen mobilt szeretnél nem kell megijedni, csak nem árt ha ismered a gyenge pontjait. Mint minden okostelefont, ezt is javasolt tokban és üvegfóliával használni, a rongálódás megelőzése céljából. Egy webáruház kínálatában már hazánkban is beszerezhető 244 ezer forintos áron, amint személy szerint azért kicsit sokallok, de ha több üzletben is elérhető lesz, akkor minden bizonnyal karcsúsodni fog az árcédula.