Nagyon jól fog kinézni az új színben a Samsung Galaxy S22

A dél-koreai vállalat csúcskészüléke, a Samsung Galaxy S22 okostelefon, hamarosan új színben lesz megvásárolható. A néhány napja kiszivárgott képek alapján, nagyon jól fog kinézni a készülék.

A Samsung Galaxy S22 sorozat idén februárban mutatkozott be, amiből a legkisebb tag a Samsung Galaxy S22, ami a legkedvezőbb árcédulával is rendelkezik. Magyarországon jelenleg a hivatalos forgalmazóknál 334.999 Ft-os áron kapható a 128GB-os kiadás, míg a 256GB-os kiadás 354.999 Ft.

Elég nagy a színválaszték is a termékeknél, ugyanis létezik fekete, fehér, rózsaszín és zöld szín is. A színek kiviteltől függően eltérhetnek.

Jelek szerint hamarosan újabb színben lesz majd megvásárolható a termék, de nem tudni, hogy csak Dél-Koreában, vagy a globális piacon is egyaránt. Az új szín Bora Purple néven fog debütálni, ami halvány lilának néz ki a képek szerint. A hátlap is marad üveg, a keret pedig fényes alumínium a forrás szerint. Állítólag az augusztus 10-i bemutatón meg fog jelenni a Samsung Galaxy Buds Pro 2 is, ami szintén érkezhet az előbb említett színben.

Sonia Chang a Samsung Electronics MX marketing csoportjának az alelnöke az alábbi nyilatkozatott tette az új színnel kapcsolatban:

“Pasztell és semleges hangjaival a Bora Purple optimizmust és a nyugalom érzését testesíti meg. A választás erejével fogja kibontakoztatni a világotokat. Akár K-pop sztár, akár életre szóló lila szerető vagy, a Galaxy S22 Bora Purple az Ön számára készült. Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a Bora Purple-t, először az S22-höz, de az izgalmas új Galaxy készülékekhez is még ebben az évben”


Forrás