Nagyon közel a Samsung Galaxy Watch 5 széria bemutatása

A dél-koreai vállalat heteken belül hivatalosan is bemutathatja a legújabb generációs Samsung Galaxy Watch 5 sorozatot. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékekről.

A Samsung Galaxy Watch 5 sorozat a legújabb pletykák szerint heteken belül bemutatkozhat, amit nagyon jól alátámasztanak a legújabb hírek, ugyanis több országban is a Samsung a támogatási oldalakra már felrakta a Samsung Galaxy Watch 5 és Samsung Galaxy Watch 5 Pro készüléket.

Több kép is kiszivárgott már a készülékekről, amiből kiderült, hogy hasonló dizájnnal érkezhetnek majd, mint az előd modellek.

A pletykák azt mondták eddig, hogy eltűnik a tekerhető lünetta az okosórákról, de azért ez még nem biztos, hiszen a Samsung Galaxy Watch 5 Pro még rendelkezhet ilyen tulajdonságokkal.

Várhatóan a Samsung Galaxy Watch 5 széria augusztus 10-én kerül majd bemutatásra a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 mellett. Az időpont még nem biztos, de a forrás szerint ez lehet a befutó dátum.

Valamilyen szinten az árazással is tisztában lehetünk. A 40 mm-es kiadás durván 120.000 Ft-os áron nyithat, a 44mm-es verzió 140.000 Ft-ért, míg a Pro verzió durván 180.000 Ft-ért lehet majd megvásárolható.


Forrás