Nagyon sokat javulhat kamerákban az iPhone 15 sorozat

Az Apple idén újabb okostelefonokat dobhat piacra, de a legújabb szivárgás azt mondja, hogy a kamerák tekintetében az igazi áttörés majd a következő évben jöhet csak.

crypto50

Az amerikai nagyvállalat tavaly év vége fele dobta piacra az iPhone 13 sorozatot, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend, annak ellenére, hogy nem sok mindenben változtattak rajta, az előd szériához képest.

Idén minden bizonnyal megérkezik majd az iPhone 14 sorozat is, amik nagyobb változást hozhatnak el, legalább is a modellek kialakításánál.

Eddigi szivárgások szerint idén eltűnik majd az Apple kínálatából a Mini sorozat és a helyét egy Max széria váltja majd fel, ami nagyobb kijelzővel és jobb akkumulátorral jön. Emellett a Pro modellek állítólag 48 MP-es kamerákat kaphatnak meg, amivel beérhetik a konkurenciát, legalább is ilyen tekintetben.

Az igazi nagy durranás mégsem ez a széria lehet, hanem az iPhone 15 sorozat, hiszen talán itt is végre nagyobb optikai zoom-al rendelkező lencse áll majd a felhasználók rendelkezésére, mint a 3X-os. Nem győzzük kihangsúlyozni, hogy ez nagyon elmarad a konkurenciától, hiszen sok gyártó már 10X zoom-nál tartott a tavalyi évben is. Egy szivárgás azt mondja, hogy ehhez a szükséges alkatrészeket a dél-koreai Jahwa vállalat gyárthatja, aki a Samsung gyártónak is több alkatrészt is szállít.


Forrás