Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg eladja a Huawei a Honor márkát

Az Egyesült Államok szankcióinak köszönhetően megválhat a Huawei a Honor márkától, ami egy kínai vállalat a Digital Cina kezébe kerülhet.

A múlt hónapban már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a Huawei a Honor márka eladására készül. Miután ez kiderült a kínai cég tagadta, hogy el szeretnék adni a Honor-t, de most úgy tűnik, hogy volt alapja a pletykának. A Reuters információi szerint még a héten megtörténhet az üzlet, ami azt jelenti, hogy a vásárló Digital China 15 milliárd dollár értékű részesedést szerezhet a cégben, ami a számok alapján elég jelentősnek tűnik. Még a korábbi hírek csak 2,2 -3,7 milliárd dolláros árról szóltak, hallhatóan ez nem így lesz. Számolt be erről a Reuters egy névtelen forrásra hivatkozva, aki valószínűleg elég közel állhat a Honorhoz. A szivárogtató állítása szerint akár már vasárnap bejelenthetik, hogy megtörtént az eladás.

Egyelőre elég zavarosak az információk, de a forrás szerint ha létrejön az üzlet, akkor a Honor márka tulajdonjoga, beleértve a K + F ellátási lánc menedzselése is a vevő kezébe kerülhet. Nagyon úgy néz ki, hogy a Huawei nem számít semmi jóra, még úgy sem, hogy az Egyesült Államokban új elnököt választottak. Biztosra vehetjük, hogy a héten hallani fogunk még a fentiekről és így az is tisztázódni fog, hogy mi lesz a Honor sorsa.

FORRÁSreuters
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.