Napokon belül bemutatják a Xiaomi Redmi Watch 2 készüléket

redmi watch2

A Xiaomi még ebben a hónapban új mobiltelefonokat fog bemutatni a szivárgások szerint és mellettük érkezhet egy új okosóra is. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Xiaomi a hírek szerint október 28-án fogja bemutatni a Xiaomi Redmi Note 11, Xiami Redmi Note 11 Pro és Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ készüléket. Furcsának tűnhet ez a hír, hiszen év elején jelent meg a Redmi 10 széria, de valószínűleg a vásárlók érdeklődésének fenntartása és a globális chip hiány okozta nehézségek miatt dönthetett a sorozat frissítése mellett a cég.

Az okostelefonok mellett egy plakát kép szerint érkezhet a Xiaomi Redmi Watch 2 készülék is, aminek elődjét egy éve mutatták be. A képen jól látható, hogy hogyan nézhet ki az óra. A cég a négyzetes kialakítást választotta, hajazva ezzel az Apple Watch szériára. Az oldalsó gomb a készülék oldalán középre van pozicionálva, ami eltér az előd modelltől. A forrás felfedi, hogy a kijelző mérete is tovább növekedett a Redmi Watch okosórához képest, így több információ jelenhet majd meg rajta.

xisomi

Ezen felül a termék vízálló lehet, több egészségügyi funkciót fog mérni és összesen három színben jöhet: fekete, kék és rózsaszín. Azt is kiemelte a forrás, hogy az árak maradnak a belépő kategóriában, így a Redmi Watch 2 nem a nagyok ellen fog harcba indulni. Hivatalos árazásról és az értékesítési időszak kezdetéről egyelőre nincs hír.


Forrás