Napokon belül bemutatkozhat a Realme GT 2 Pro

realme

A kínai cég nem áll le és még az idén piacra fogja dobni legújabb csúcskészüléket, a Realme GT 2 Pro okostelefont, ami a legújabb hardvert kaphatja meg.

crypto50

A kínai mobiltelefongyártók nagy versenyt futnak egymással, hogy ott lehessenek az első között, akik a Qualcomm legújabb generációs lapkáját használják. A Realme GT 2 Pro a hírek szerint december 20-án mutatkozhat be Kínában, 9 órakor.

Az újdonság hardveresen a Snapdragon 8Gen1 SoC processzort fogja megkapni, ami a legerősebb processzor jelenleg, az Androidos mezőnyben, sőt egyes tesztekben azt mondják, hogy jobb lehet, mint az Apple megoldása. RAM-ok tekintetében a legfejlettebb memóriát kapjuk meg, akár 1 TB belső tárhely társaságában.

realme

A kijelző egy 6,51 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző lehet, amiben a kijelző alá lesz építve a szelfi kamera a hírek szerint. Erről további hírek nincsenek, majd csak a bemutató napján fogjuk megtudni a pontos részleteket. Az akkumulátor kapacitásáról egyelőre nincs hír, viszont egy tanúsítvány szerint, 65W-al lehet majd tölteni a készüléket.

Összességében egy bivalyerős készüléket láthatunk majd bemutatkozni, ami egy jó árazás esetén igazán feladhatja a leckét a nagyobb márkáknak. A telefonon Android 12 fog futni, a Realme UI 3.0 felülettel. Az árazásról egyelőre még nincs hír, sem az értékesítés kezdetéről, de valószínűleg utóbbi csak a következő évben kezdődhet el.


Forrás