Napokon belül bevezetésre kerül az új iPadOS 16.1

ipad mini

Az amerikai vállalat napokon belül bemutathatja az új iPadOS 16.1 rendszert, ami kicsit később jelent meg, mint a telefonokra szánt verzió. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple az előző hónapban tartott egy nagy sajtóeseményt, ahol hivatalosan is bemutatták az új iPhone 14 sorozatot, mellette pedig az új iOS 16 rendszert, valamint az új Apple Watch szériát is. A tavalyi években az új okostelefonok mellett új iPad-eket is mutatott be a cég, viszont idén ez nem így történt.

Valószínűleg ennek hatására mutatják majd be csak most az új iPadOS 16 rendszert, hiszen még az új iPad generációs is várat magára, valamint az M2-es chippel felszerelt MacBook Pro modellek is.

Ezeket a felvetéseket sajnos még nem erősítette meg hivatalosan az Apple, de napokon belül biztosan több mindent megfogunk tudni erről.

Egy szivárogtató állítása szerint a cég október 24-én mutathatja majd be az új szoftvercsomagot, ami az összes iPad sorozatra elérhető lesz majd. Reméljük, hogy a frissítés után nem fognak olyan akadásokkal találkozni a felhasználók, mint a telefonok esetében. A megjelenésről pedig amint megtudunk valamit, megírjuk majd nektek.


Forrás