Napokon belül egy 5G képes Huawei okostelefon érkezhet

A kínai vállalat néhány nap múlva egy új 5G képes okostelefont mutathat majd be a legújabb szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Huawei néhány hete mutatta be a Huawei Nova 10 és Huawei Nova 10 Pro készülékeket, előbbi még Magyarországon is megvásárolható. A sorozat néhány nap múlva bővülhet majd tovább, ugyanis megérkezhet a Huawei Nova 10 5G okostelefon, ami minden bizonnyal csak Kínában lesz kapható.

Arról sajnos még nincs információ, hogy milyen processzorral fog majd megérkezni az okostelefon, mivel a népszerű 5G képes Snapdragon és MediaTek processzorokat nem használhatják a készülékeikben, így ez egy érdekes kérdés.

Minden bizonnyal a többi specifikáció megegyezhet a Huawei Nova 10 okostelefonnal a processzoron kívül.

A néhány napja megjelent hírek szerint az új okostelefon október 20-án jelenhet majd meg, amit még hivatalosan nem erősítettek meg. A kijelző minden bizonnyal egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED kijelző lesz. A RAM méret 12 GB, a belső tárhely pedig 256GB. A Nova 10 készüléknél 4000 mAh az akkumulátor, viszont az 5G képes kivitelhez nem biztos, hogy elegendő lesz egy napi használathoz, így lehetséges, hogy itt nagyobb teleppel fog majd rendelkezni a termék.


Forrás