Napokon belül érkezhet a legújabb Asus ROG Phone

rog-phone-5-cover

Az Asus csúcsmodelljei mindig a legerősebb teljesítményt nyújtják. Most egy új modellt mutathatnak be napokon belül a vásárolók részére.

INLOCK

Az Asus a ROG Phone 5 készülékét idén áprilisban indították el, ami teljesítményben egyből a listák top mezőnyébe csúszott. Habár nincs régóta a piacon a készülék, máris érkezhet egy felturbózott változat, Asus ROG Phone 5s néven.

A cég a bemutatót a pletykák szerint augusztus 16-ra tervezi, ami nem meglepő dátum, hiszen, ha találgatnunk kellene teljesítményben lesz változás és elkezdtek szállingózni a Snapdragon 888+ lapkával felszerelt készülékek a mobiltelefon piacra, így esedékes valamit újat mutatniuk.

A pletykák is ezt bizonyítják, hiszen a fő változás az lesz, hogy a Snapdragon 888-as lapkát cserélik a Plus változatra. A hírek szerint két verzió lesz kapható: egy 16 GB RAM 256 GB és egy 18 GB RAM 512 GB tárhellyel rendelkező modell.

Amit még tudni lehet, hogy egy 144 Hz-es OLED panel szerepelhet a készülékben és 6000 mAh-es akkumulátor társaságában, amit 65W-os maximális sebességgel lehet majd feltölteni vezetékesen.

A hivatalos árazásról és értékesítés kezdetéről egyelőre még nincs hírünk.


Forrás