Napokon belül jöhet a megfizethető árú Oppo Reno 7 SE

oppo

Az Oppo napokon belül piacra dobhatja legújabb okostelefon szériáját, aminek az egyik tagja az Oppo Reno 7 SE, ami jó áron jöhet, erős specifikációkkal. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai vállalat november 25-én mutathatja be az Oppo Reno 7 sorozatot, aminek az egyik tagja lehet az Oppo Reno 7 SE okostelefon. Úgy tűnik, hogy idén kimaradhat a Reno sorozatból a Pro Plus verzió, így a megfizethető árú SE variánsra fókuszál inkább a cég, így talán több vásárlót tud megszerezni magának a jövőben.

Az új szivárgásokból több specifikáció már ki is derült a készülékkel kapcsolatban. A forrás azt állítja, hogy kék, fekete és arany színben lesz kapható a készülék durván 140.000 Ft-os áron. A hivatalos értékesítési időpontról még nincs hír, de hamarosan azt is megtudhatjuk.

oppo

Hardveresen az Oppo Reno 7 SE egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 920 lapka gondoskodhat a teljesítményről, 8 GB vagy 12 GB RAM társaságában, ami mellé kiviteltől függően társulhat 128 GB vagy 256 GB belső tárhely. Utóbbi bővítési lehetőségéről nincs hír.

A kijelző egy 6,43 colos FHD+ felbontású OLED panel lehet, egy 32 MP-es szelfi kamera társaságában. A hátoldalon a kiszivárgott képek szerint, összesen három lencse szerepel. Egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es segéd érzékelő. Arról nincs információ, hogy szoftveresen Android 11 vagy Android 12 fog futni a készüléken.


Forrás