Napokon belül jöhet a Realme 9 4G

realme

A kínai vállalat újabb okostelefont mutathat be a Realme 9-es sorozatába, ezúttal egy 4G variánst. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

crypto50

Jelenleg már kapható a sorozatból a Realme 9i, a Realme 9 5G és Realme 9 5G Speed is, napokon belül pedig megjelenhet a Realme 9 4G, ami jobb specifikációkkal rendelkezhet majd, mint a 9i modell.

A készülékről már eddig is pletykáltak és a telefon érkezését a hivatalos oldalukon is megerősítette a cég, igaz nem direkt, hiszen kis ideig az okostelefon listában tűnt fel és mint tudjuk az internet nem felejt, ezért néhányan el is csípték a készüléket.

A szivárgás azt is felfedte, hogy a termék főkamerája egy 108 MP-es érzékelő lehet, ami a legnagyobb a sorozatban. A Realme 9 Pro + készülékben egy 50 MP-es lencse szerepel, igaz itt van OIS, ami minden bizonnyal a Realme 9-nél nem fog helyet kapni.

Hardveresen egyelőre még ne lehet tudni, hogy milyen processzor fog dolgozni a termékben, viszont azt már tudhatjuk, hogy lesz egy 6GB/128GB-os és egy 8GB/128GB-os kivitel is. Az akkumulátor kapacitása is, szinte már kezelhető tényként, ami egy 5000 mAh-es telep lehet, 33W-os gyorstöltéssel.


Forrás