Napokon belül megjelenhet a legújabb olcsó Samsung okostelefon

A dél-koreai vállalat napokon belül bemutathatja a legújabb olcsó kategóriás okostelefonját, ami a Samsung Galaxy A04s elnevezést fogja megkapni. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az utóbbi hetekben minden hírportál a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 megjelenésével van elfoglalva, de a napokban megjelenhet egy új olcsó okostelefon is a cég kínálatában, Samsung Galaxy A04s néven, a forrás szerint.

Már többször megírtuk nektek, hogy a Samsung dolgozik egy új olcsó mobiltelefonon, amiről már több információ is kiszivárgott, a napokban pedig már a Samsung hivatalos weboldalán is feltűnt a támogatott okostelefonok között, így minden bizonnyal nagyon közel van a bemutatás dátuma.

A készülék az Egyesült Királyságban Dual SIM támogatottsággal fog rendelkezni, így minden bizonnyal az egész európai piacra is ebben a konstrukcióban fog megjelenni. Hardveresen alapból egy Exynos 850-es dolgozhat a készülékeben, csak úgy, mint ahogy a Samsung Galaxy A21s és Samsung Galaxy A12 készülékekben az elmúlt években.

A termék minimum 3GB RAM támogatottsággal fog rendelkezni, de az is lehet, hogy nagyobb mérettel is elérhető lesz majd. Szoftveresen alapból Android 12 fog futni a terméken, ami a Samsung készülékektől elvárt tulajdonság.


Forrás