Napokon belül megjelenhet a Realme 9i 5G okostelefon

A kínai vállalat napokon belül bemutathat egy új olcsó okostelefont, ami Realme 9i 5G néven érkezhet. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A kínai Realme az előző negyedévben is növekedést tudott mutatni a piacon, amit annak köszönhet, hogy olcsón kínálnak jó képességű okostelefonokat.

A cég termékei Magyarországon is kaphatóak, itt is leginkább a 100.000 Ft alatti kategóriában kedveltek. Hamarosan egy újabb okostelefon érkezhet ebbe a kategóriába Realme 9i 5G néven.

A cég hivatalos Twitter oldalán jelentette be és ott is népszerűsíti a készüléket, amit elsőként Indiában dob majd piacra augusztus 18-án. Arról egyelőre nincs hír, hogy más piacokon is meg fog-e jelenni a termék, de amint megtudjuk, megosztjuk majd veletek. A cég még az év elején jelentette be a Realme 9i okostelefon 4G kiadását, amit Snapdragon 680-as processzorral dobtak piacra.

Az új modell állítólag egy MediaTek Dimensity 810-es lapkát fog megkapni, egyelőre még nem tudni milyen RAM és belső tárhely mellett. A dizájn nagyon hasonlíthat az eddigi készülékre a plakátképből kiindulva. A hátlapon összesen három lencse fog helyet kapni, a készülék oldalainak lekerekítése pedig az idei dizájnt tükrözi.


Forrás