Napokon belül megjelenhetnek az új Oppo okosórák

A kínai vállalat napokon belül bemutathatja az új okosóráit, amik az Oppo Watch 3 sorozatba fognak tartozni. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékekről.

Az Oppo nem csak az okostelefon piacon tör előre folyamatosan, hanem a viselhető eszközök piacán is egyre nagyobb szerepet vállal, de egyelőre dominálni leginkább csak a saját piacán tud.

Néhány napja az Oppo hivatalosan is megerősítette, hogy az Oppo Watch 3 sorozat augusztus 10-én fog bemutatásra kerülni Kínában. Arról egyelőre még nincs hír, hogy milyen áron fog megérkezni és még arról sincs, hogy globálisan megjelenhet-e a termék.

Ha a kiszivárgott képeket megnézzük, akkor elmondhatjuk, hogy nagyon hasonlít az Apple Watch okosórákra a termék, ami minden bizonnyal nem véletlen. Azt mér tudni lehet, hogy hardveresen egy nemrég bemutatott Snapdragon W5 Gen1 SoC lapka fog dolgozni a készülékben. Mindezek mellett egy jó minőségű LTPO AMOLED panelt kaphat majd meg a készülék, valamint képes lesz a standard EKG mérésre is.

Az óra, ahogyan a legtöbb új kínai készülékben, képes lesz mérni a hőmérsékletet is, ami a jelenlegi időszakban hasznos lehet. A képek szerint lesz olyan kiadás, ami bőrszíjjal lesz felszerelve és olyan is, ami szilikon szíjjal.


Forrás