Napokon belül megjelenik a Black Shark 5 széria

A kínai gyártó napokon belül bemutathatja a Black Shark 5 sorozatot, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékekről és mikor érkeznek meg pontosan.

crypto50

A Black Shark 5 és Black Shark 5 Pro okostelefonok, hivatalos jelentés szerint március 30-án kerülhetnek bemutatásra Kínában. Sok specifikáció már kiszivárgott a készülékekről, emellett egyes tulajdonságok valósságát a gyártó, saját maga is megerősítette.

Az már biztos, hogy mindkét termék egy 4650 mAh-es akkumulátort kaphat meg, amit 120W-al lehet majd feltölteni vezetékesen, amivel beérik a Xiaomi 11T Pro okostelefont.

Továbbá Geekbench tesztekből az is kiderült, hogy a sima modell egy Snapdragon 870-es lapkát kaphat meg, míg a Pro variáns, az idei csúcs processzort, a Snapdragon 8Gen1 SoC erőművet. Emellé akár 16 GB RAM és 512 GB belső tárhely is társulhat, kiviteltől függően.

Régebbi szivárgások azt is bemutatták, hogy mindkét modell egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzőt kaphat meg, ami akár a 720 Hz-es érintéses mintavételi sebességet is támogat.

Továbbá kamerás fronton sem lesznek gyengék a Black Shark 5 modellek, hiszen a Pro verzió egy 108 MP-es hátlapi főkamerával lehet majd felszerelve, további két lencse társaságában, a sima modell pedig egy 64 MP-es érzékelőt kaphat meg. Pontos árazásról egyelőre még nincs hír, sem arról, hogy milyen régiókban találkozhatunk majd a készülékkel.


Forrás