Ne maradj le a hatalmas Samsung Galaxy Watch 4 akcióról

watch 4

Ebben a hónapban nagy jó akcióban vásárolható meg a Samsung Galaxy Watch 4 sorozat a MediaMarkt üzletekben. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a kedvezményről.

A dél-koreai vállalat jelenleg legújabb okosórája a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic, amiket még tavaly a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 okostelefon mellett dobtak piacra.

Persze a szivárgások már arról szólnak, hogy heteken belül megérkezik a Samsung Galaxy Watch 5 család, de annak, akinek tetszik ez a sorozat még egy nagyon jó ajánlatban megvásárolhatja a készülékeket.

Itthon több méretben és többféle színben érhető el a Samsung Galaxy Watch 4 sorozat, Bluetooth és e-SIM-es kiadásban is. A jelenleg futó promóció a MediaMarkt üzletekben mindegyik termékre érvényes, ha magánszemélyként vásárol valaki.

mediamarkt

Az akció július 31-ig tart, aminek a keretein belül a Samsung Galaxy Watch 4 okosórák mellé egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándék utalvány jár, míg a Samsung Galaxy Watch 4 Classic órák mellé 15.000 Ft. A MediaMarkt hivatalos weboldalán, a forrás linkre kattintva további információkat tudhattok meg az akcióról és az okosórákról.


Forrás