Ne maradj le, az ingyen okostelefonokról a Vodafone-nál

vodafone

A Vodafone egy nagyszerű akcióval állt elő az előfizetői számára, aminek keretin belül ingyen készülékeket ad, bizonyos feltételek mellett. Még van idő kihasználni a lehetőséget.

crypto50

A Vodafone még az előző hónapban indított egy olyan akciót, aminek keretein belül 1Ft-ért ad készülékeket a felhasználóinak, ha azok rendelkeznek mobil és otthon szolgáltatás előfizetéssel már minimum 6 hónapja. Az akció 2022. január 31-ig tart, tehát érdemes minél előbb kihasználni a lehetőséget, hiszen hamarosan véget ér az akció.

Az akció menetéről és pontos leírásáról a Vodafone hivatalos weboldalán lehet tájékozódni, ahol a Vodafone fiók segítségével, személyre szabottan segít nekünk az oldal, hogy mik a lehetőségeink és jogosultak vagyunk-e az ingyen készülékekre. Jelenleg az alábbi termékeket lehet igényelni vagy az üzletekben vagy az online felületen:

  • Samsung Galaxy A32 5G
  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE
  • Xiaomi Redmi 9AT
  • Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB

Emellett egy másik akció is érvényben van a szolgáltatónál, amit akkor lehet igénybe venni, ha 2 éves Go Super vagy 2 éves Red Free+ előfizetéssel rendelkezünk, vagy új előfizetők vagyunk. Ilyen esetben bármely készülékből 21.000 Ft kedvezményt kaphatunk. Részletek ennél a kedvezménynél is a Vodafone oldalán találhatóak meg.


Forrás