Négy Redmi mobilt buktatott le a MIUI 11

Néha megesik, hogy egy adott szoftver fájljai között akadnak olyan telefonok neveire, amik még be sem mutatkoztak. Ezúttal a Redmi készülékek jártak így, a MIUI 11 rendszerfájljai között találták meg őket.


A Redmi K30 sorozat egyik tagja már tavaly decemberben bemutatkozott, ez a Redmi K30 volt. Ha minden igaz, a Redmi K30 Pro-ra sem kell sokat várnunk, mivel holnap lerántják róla a leplet. Már korábban is hallhattunk róla, hogy a Redmi rengeteg készülékkel készül a 2020-as évre. Most ebből kaptunk egy kis ízelítőt. Egy kacskrz nevű felhasználó ugyanis picit mélyebbre ásta magát a MIUI 11 rendszerfájljai között, ahol több olyan Redmi telefon nevére is rábukkant amik eddig még be sem mutatkoztak:

  • Redmi K30 Pro
  • Redmi K30 Zoom Edition
  • Redmi Note 9
  • Redmi 10X 4G

Valószínűleg az Redmi K30 Pro név már senkinek sem új, de az ez után következők azért érdekesek lehetnek. A Redmi K30 Zoom Edition gyaníthatóan egy picit izmosabb teleobjektívet fog kapni mint az alap K30 vagy K30 Pro. Hasonló nevű telefonnal már találkozunk, (Oppo Reno 10X Zoom Edition) feltételezhetően jobb zoomolási lehetőségek állnak majd rendelkezésünkre mint a többi K30 modellnél.

redmi-k30-5g-cover2

A Redmi Note 9-ről még nem igazán hallottunk semmit, de a Note 8 sikeréből kiindulva egyértelmű volt, hogy ez a termékcsalád sem marad majd folytatás nélkül. A Redmi 10X 4G pedig feltehetően egy belépő szintű készülék lesz, ami olyan feltörekvő piacokon debütálhat elsőként mint India. Vélhetően a fent látott modellek mindegyike még ebben az évben bemutatkozik. A Redmi K30 Pro már olyan sokat nem is kell várni. A többivel kapcsolatban még nem érkezett semmiféle hivatalos információ, de az elkövetkezendő hónapokban biztosan hallani fogunk még felőlük.