Néhány nap múlva megérkezik a Huawei Pocket S

huawei-p50-pocket-1

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is bejelentheti a Huawei P50 Pocket S hajlítható kijelzős okostelefont. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Huawei nem a legjobb időszakát éli, viszont még mindig nem tántorodtak el a prémium kategóriás készülékek kiadásától, amit jól mutat az is, hogy november 2-án hivatalosan is be fogják mutatni a Huawei Pocket S okostelefont, ami Kínában kerül majd a piacokra elsőként.

A készülék várhatóan olcsóbb lesz, mint az előd modell Huawei P50 Pocket, ami teljesítmény csökkenéssel járhat, viszont a kialakítás megmaradhat.

Jelenleg durván 400.000 és 500.000 Ft körül mozognak a Samsung Galaxy Z Flip 4 készülékhez hasonló okostelefonok, amik közé most állítólag jobb áron fog megérkezni az újdonság.

A forrás szerint hardveresen egy Snapdragon 888 4G fog a készülékben dolgozni, viszont az előzetes pletykák azt mondták, hogy egy Snapdragon 778G lapkát fognak megkapni. Sajnos erről pontos információ így nincs, de az is lehetséges, hogy jön egy olcsóbb kiadás is az alap modell mellett.

A dizájn szinte teljesen meg fog egyezni a Huawei P50 Pocket okostelefonnal, viszont az előlapon nem lesz kijelző, valószínűleg ezen is spórolni szerettek volna.


Forrás