Nem csak a Galaxy S szériát bővíti a Samsung ebben a hónapban

írta: Robi

Már csak egy napunk van a Galaxy S10, S10 Plus és S10e bemutatójáig és ha minden igaz akkor a dél-koreai cég hajlítható mobiljáról is megtudhatunk ezt-azt, de ezeken kívül még egy másik telefon is érkezhet februárban.


A Samsung idén debütáló Galaxy M sorozatának legújabb tagjáról van szó. A Galaxy M10-el és M20-al január végén megismerkedhettünk, de már akkor is tudtunk a széria legnagyobb tagjának létezéséről. A Galaxy M30 ugyanis előtte többször felbukkant és most úgy néz ki, hogy február 27-én elérhető is lesz. Az M30 egy Full HD+ felbontású 6,4 hüvelykes Super AMOLED megjelenítővel fog debütálni az Amazonon közzétett promóciós kép szerint. Persze ezen kívül más egyebet is tudunk róla, ilyen például az Exynos 7904 processzor vagy az 5000 mAh-s akkumulátor.

Ami a memóriakiosztást illeti 4 GB/6 GB RAM-al és 64 GB vagy 128 GB-os belső tárolóval tudjuk majd beszerezni az M30-at. Hátlapján 13+5 megapixeles kamerák kapnak majd helyet, az előlapon lévő Infinity U kijelzőben pedig egy 16 megapixeles modult találunk. Az első körben csak Indiában és kizárólag az Amazonon keresztül lehet majd beszerezni a Galaxy M30-at, elképzelhető, hogy a későbbiek során más piacokon is elérhető lesz.

forrás: twitter

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.