Nem éppen jó hírek érkeztek a OnePlus 7 és OnePlus 7T tulajoknak

A korábban közzétett ütemtervvel ellentétben úgy néz ki, hogy átcsúszhat a jövő évre a OnePlus 7 és OnePlus 7T mobilok Android 11 frissítése.

Rossz hírek kerültek fel a OnePlus kínai nyelvű fórumára, melyek a OnePlus 7 és OnePlus 7T felhasználókat érintik. Az már tudjuk, hogy az Android 11 érkezni fog mindkét mobilra, de nem éppen akkor válik majd elérhetővé mint amit a korábban nyilvánosságra hozott ütemtervben láthattunk. Ebben ugyanis arról volt szó, hogy decemberben jön majd az Android 11 mindkét modellre, de a kínai weboldalon olvasható információk szerint akadt egy kis gondja a OnePlus-nak, és mivel már nagyon a hónap végét járjuk, így nincs kizárva, hogy jövőre kell halasztan a frissítést. A probléma oka, hogy az adatok titkosításával kapcsolatos problémát fedeztek fel azokon a OnePlus 7 és OnePlus 7T készülékeken amiken Android 11 fut.

oneplus-7t-cover

Annak ellenére, hogy a hiba forrása a Kínában a OnePlus mobilokon lévő Hydrogen OS-t érinti valószínűleg a globálisan is elérhető Oxygen OS-re is hatással lehet. Mivel a két rendszer közel azonos kódolással készült.