Nem lesz 128 GB-os verzió a Samsung Galaxy S23 sorozatban

Forrás:gsmarena

A napokban egy újabb szivárgás érkezett a dél-koreai vállalat hamarosan megjelenő csúcskészülékeiről, ami szerint nem lesz 128 GB-os kiadás belőlük.

A Samsung Galaxy S10 sorozat óta megszokhattuk, hogy a legkisebb kiadásban is 128 GB-os az alap tárhely, most viszont ezen a téren is jöhet egy változás, ugyanis egy szivárogtató szerint, a Samsung Galaxy S23 sorozatban csak olyan modell lesz, ami minimum 256 GB belső tárhellyel fog rendelkezni.

Erről egy pontos leírást is láthattok a Twitter bejegyzésben.

Azt írja, hogy a Samsung Galaxy S23 és Samsung Galaxy S23+ 8GB/256GB-os kivitelben fog megérkezni, arról viszont nincs információ, hogy esetleg elérhető lesz-e nagyobb tárhellyel ez a két újdonság. Persze itt sem kell panaszkodni, hiszen ez már sok mindenre elég lehet a legtöbb ember számára.

Természetesen a Samsung Galaxy S23 Ultra modellnél is eltűnik a 128 GB-os kiadás, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a minimum RAM méret is emelkedni fog, ami 12 GB lesz, a belső tárhely pedig 256 GB, 512GB vagy 1 TB lehet. A forrás azt is megjegyzi, hogy a tároló chipek is fejlődni fognak, ugyanis az UFS 3.1 helyett UFS 4.0 áll majd a felhasználók rendelkezésére, ami 2X gyorsabb olvasási sebességet hoz.


Forrás