Nem lesz gomb az új iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modellen

Az amerikai vállalat idén ősszel dobhatja majd piacra az új iPhone 15 sorozatot, amiről most újabb információk szivárogtak ki. Állítólag az új modellek fizikai gombok nélkül fognak érkezni.

Az Apple szinte mindig szeptemberben leplezi le új okostelefonjait, ahogyan az idei évben is így lesz az eddigi jelentések szerint. Az iPhone 15 széria pontos felállásáról egyelőre még nincs hír, de az garantálható, hogy az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modell biztosan megérkezik majd, hiszen elég népszerűek világszerte a Pro modellek.

Néhány hónapja már olvashattunk arról, hogy nagy lépésre szánhatja el magát a nagyvállalat, ugyanis eltüntetheti a fizikai gombokat a két Pro modellről.

Forrás:gizmochina

Egy neves szivárogtató a napokban ismét megerősítette ezt a pletykát, ami szerint a készüléken nem fogunk olyan gombot találni, amit meg is tudunk majd nyomni.

A forrás megjegyzi, hogy szilárd gombokat fogunk kapni, amiben rezgőmotorok segítik majd az érzékelést, hogy hasonló érzésünk legyen, mintha igazi gombot nyomnánk meg. A szivárogtató szerint biztosan tetszeni fog a felhasználóknak ez az újítás, így hamar tovább terjedhet majd ez a megoldás a többi gyártóhoz, mint ahogyan az lenni szokott az ilyen fejelsztéseknél.


Forrás