Nem lesz többé Samsung Galaxy Watch Classic modell

A dél-koreai vállalat idén piacra dobhatja a legújabb Samsung Galaxy Watch készülékeket, de ismét egy nagyobb változást tapasztalhatunk majd. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Samsung tavaly augusztusban mutatta be a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatot, ahol kétféle kiadással találkozhatunk. Van egy Samsung Galaxy Watch 4 elnevezésű modell és egy Samsung Galaxy Watch 4 Classic termék is. Utóbbi a klasszikus óradizájnra hajaz, a rozsdamentes acél házzal és a tekerhető lünettával.

A szivárgások szerint nyáron érkezhet majd a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat is, aminél állítólag a sima modell maradhat, a Classic modell pedig Pro elnevezésre cserélik.

Sajnos azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy teljes dizájnváltáson megy majd keresztül a készülék vagy megmarad minden, ahogy a Classic óráknál megszokhattuk csupán a név elnevezés változik.

Minden bizonnyal a Pro modell csak egy méretben fog megérkezni, ott is a nagyobb méret az esélyes, hiszen nemrég megjelent pletykák szerint egy hatalmas akkumulátorral lesz felszerelve a termék, aminek a kapacitása 572 mAh-es lesz. A kör alakú megjelenés minden bizonnyal borítékolható lesz, ahogyan a Google Wear OS alapokon futó One UI rendszer is.


Forrás