Nem minden Huawei Nova 4 kap 48 megapixeles kamerát

írta: Robi

A Huawei Nova 4 a jövő héten fog érkezni, már eddig is elég sokat tudtunk a készülékről, de most minden egyes hardverspecifikáció kiszivárgott róla.


A Huawei Nova 4 egyes specifikációi már eddig is köztudottak voltak, ilyen például a megjelenítő mérete, a Full HD+ felbontású panel 6,4 hüvelykes lesz, de a kamerákról is lehetett hallani egyesmást. A pletykák szerint 48 + 16 + 20 megapixeles modulokkal fog rendelkezni hátlapján a telefon, ami valóban így van, de egy újabb szivárgás mást is mutat ezen a téren. A lentebb látható kép szerint ugyanis lesz egy másik változata a Nova 4-nek, ami nem 48 megapixeles főkamerát kap majd hanem csak egy 20 megapixeleset, ezen kívül azonban minden más ugyan az lesz mint a másik modell esetében.

Letisztázódott a processzor kérdése is, eddig a Kirin 980-at és a Kirin 710-et kötötték a telefonhoz, de úgy tűnik, hogy a Kirin 970 lesz a befutó, vagyis az a chip amit a Huawei P20 Pro-ban is találunk. A memóriakiosztás terén csak 8 GB RAM-al és 128 GB tárhellyel tudjuk majd beszerezni a Nova 4-et. Bemutatójára december 17-én kerül sor, de az első körben csak Kínában lehet megvásárolni.

forrás: gsmarena