Nem minden téren tudja megverni az iPhone XS Max a Huawei P20 Pro-t

írta: odinsann

Újabb tesztnek vetették alá az Apple legújabb csúcskészülékét, várható volt, hogy ezen a megmérettetésen elbukik a Huawei P20 Pro-val szemben.


Bár ez a cikk most a két készülék kamerájáról fog szólni, azért megjegyezném, hogy valószínűleg az üzemidő terén is elég szoros lenne a küzdelem az iPhone XS Max és a Huawei P20 Pro között. Azt már tudjuk, hogy az A12 Bionic lapka azért jobban teljesít mint a Kirin 970, de az elsődleges tesztek alapján a Huawei Mate 20 szériában debütáló Kirin 980-at is sikerült maga mögé utasítania a Geekbench-től származó információk szerint.

Persze nem ez az egyetlen amiben össze tudjuk hasonlítani a két készüléket. A DxOMark Mobile a telefonok kameráit hivatott tesztelni és most az Apple iPhone XS Max volt a soros. A próbatételen az XS Max-nak 105 pontot sikerült szerezni, de ez még mindig kevés a P20 Pro által elért 109 ponthoz képest. Tehát a kamera terén azért még van hová fejlődni az Apple-nek. Amennyiben érdekel a teljes teszt forrásunknál megtekintheted a készített képeket és videókat.

forrás: dxomax