Nem volt jó ötlet látatlanba előrendelni a OnePlus Nord-ot

oneplus
OnePlus Nord

Annak ellenére, hogy a OnePlus Nord-ot hivatalosan csak a múlt héten mutatták be már július 1-től előrendelhető volt a készülék. Úgy, hogy a leendő tulajok akkor konkrétan még nem is tudták pontosan mit vesznek. 

Zack Nelson új videóját látva biztosan lesznek néhányan akik megbánják majd a dolgot. A mobilnak ugyanis van egy elég komoly hibája. A teszt a szokásos módon a kicsomagolással kezdődik, a OnePlus a Warp charge töltőfej és az adatkábel mellett tokot is pakolt az eszköz mellé. Ha valakinek ez a stílus nem igazán jön be választhat matricát és egy különleges, átlátszó dizájnt imitáló tokot is a Nord-hoz.

Azt talán mondani sem kell, hogy a masina ellenállósága az üvegfelületen a karcokkal szemben átlagos. Mivel a nagyrészt műanyagból készült a telefon, érdemes tokot is tenni rá, ezeknél a részeknél ugyanis különösen sérülékeny. Persze nem is várhatunk egy prémium kialakítást egy középkategóriás mobiltól. Az igazi probléma az utolsó megmérettetésen, a hajlítási teszten mutatkozott meg. Láthatóan túl nagy erőt nem kell kifejteni ahhoz, hogy a Nord meggörbüljön és ami még rosszabb, hogy utána úgy is marad a készülék, ráadásul a képernyő is könnyen betörik.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.