Nem volt még ilyen olcsó a Windows 10 és az Office együtt!

A Godeal24.com csapata minden héten tart valamilyen akciót, most nőnap alkalmából kínálják a Windows 10-et és a Microsoft Office-t bomba áron.

A Microsoft két legnépszerűbb szoftverét együtt és külön-külön is meg lehet vásárolni, de akkor kapjuk a legjobb árat, ha az operációs rendszer mellett az Office-t is berakjuk a kosárba. Arra is van lehetőség, hogy a Windows-t egymagában szerezzük be, mindössze 2700 Ft-ot kell fizetni és egy teljesen jogtiszta verziót kapunk, amiért máshol több tízezer forintot is elkérnek. A Godeal24.com kizárólag eredeti játék- és szoftverkulcsok árusításával foglalkozik, a megvásárolt termék licenckulcsát a fizetést követően e-mailban kapod meg. Nem kell napokat várni a kiszállításra, és ez a megoldás jóval olcsóbb, mintha dobozos verziót vennél. A világ minden tájáról rendelnek a Godeal24.com-ról, a cég ügyfélszolgálata pedig 0-24-es támogatást nyújt a hét minden napján.

Kiemelt ajánlat: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus kihagyhatatlan áron!

A Windows 10 Pro már 2700 Ft-ért megvásárolható, az Office 2019 Pro Plus pedig 9890 Ft-ért lehet a tiéd, DE arra is van lehetőség, hogy a kettőt együtt szerezd be, mindössze 9890 Ft-os áron. Használd a „BW62” kuponkódot és 62% kedvezményt kapsz:

50% kedvezmény a Windows 10-re

Általában mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha jogtiszta Windows 10 rendszert szeretnénk vásárolni, de a Godeal24.com-on most csak 2700 Ft-ba kerül a Windows 10 Pro. Használd a BW50” kuponkódot és az alábbi kedvezményes árakon tudsz vásárolni:

62% kedvezmény az Office szoftverekre

Szerezd be jóval olcsóbban a Microsoft méregdrága irodai szoftvercsomagját, ami munkához és tanuláshoz is elengedhetetlen főleg most, hogy újra be kell zárkóznunk. Választhatsz az Office 2016 és az Office 2019 közül, használd a „BW62” kuponkódot és 62% kedvezményt kapsz:

További akciós termékek

Ha nem találtad meg amit keresel nézd meg ezeket az ajánlatokat is, mert a „BW55” kuponkód felhasználása után 55% kedvezményt kapsz és az alábbi árakon tudsz vásárolni:

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mailben kapod meg, nincs szállítási díj. Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert meg szeretnéd vásárolni, akkor érdemes azt minél előbb megtenni.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.