Németországban már elérhető a Huawei Nova 8i

huawei nova 5t

Nemrég megírtuk nektek, hogy hamarosan Európában is kaphatóak lesznek a Huawei új készülékei. Ezek közül a Huawei 8i már kapható. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Huawei még nyár elején mutatta be a Huawei Nova 8i készüléket, ami úgy tűnt, hogy csak Kínán belül jelenik meg, de ez az állítás már hetekkel ezelőtt cáfolva lett a pletykákból adódóan. A hivatalos európai bemutató néhány nap múlva lesz, viszont a hírek szerint Németországban már meg lehet vásárolni a Huawei Nova 8i készüléket.

A termék a Huawei németországi hivatalos webáruházából vásárolható meg durván 120.000 Ft-os áron ezüst és fekete színben október 19-től. A promóciós ajándék a mobiltelefon mellé egy Huawei Freebuds 4i.

A készülék egy 6,67 colos FHD+ felbontású IPS LCD panellel rendelkezik, ami mellé egy 16 MP-es szelfi kamera társul. A hátlapon, ahogy a képen is látható, egy négyes kamerarendszert találunk. A főkamera 64 MP felbontású, emellett van egy ultraszéles látószögű, egy makró és egy mélység lencse is.

Hardveresen egy Snapdragon 662 hajtja a készüléket 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh-es, amit 66W-os vezetékes gyors töltéssel lehet feltölteni. Az ujjlenyomatolvasó a készülék oldalára került, ahogy azt az IPS paneleknél megszokhattuk.


Forrás